Workshop Tantra massage

De privé tantramassage is een unieke, intieme belevenis. Het is een uitnodiging om je diep te ontspannen, je over te geven aan liefdevolle aanrakingen, om verkrampingen en oude levenspatronen los te laten en jouw levensenergie weer helemaal te laten stromen.

Tantra ziet het lichaam als een tempel van de ziel en seksualiteit als een geestelijk gebeuren.

Je kunt deelnemen als single. De andere deelnemers zijn jouw gelegenheidspartners.

De instructeur begeleidt voortdurend alle technieken voor de massage.

De massage start met een kennismakingsritueel, gevolgd door de eigenlijke tantra verwenning zelf.

Door te werken op de futon, op de grond dus, zijn verrassende heel intieme houdingen en wederzijdse aanrakingen mogelijk.

Warme massage olie wordt gebruikt om jou met een body to body massage te verwennen.

Dan volgt de buikkant en hier begint de masseur partner eerst met je hoofd te verwennen. Intieme, zachte strijkingen op voorhoofd, neus, wangen, knijpingen in kin en oor volgen elkaar op. Aanrakingen aan het hoofd zijn heel bijzonder, intiem en zeer aangenaam.

Bij de Lingammassage wordt een ruimte en sfeer gecreëerd waardoor jij, als de ontvanger van de massage, je totaal kunt ontspannen en hierdoor het ultieme plezier van de Lingam kunt ervaren.

Leer te genieten, beleef een nieuwe vorm van seksualteitsbeleving.

De masseur partner zorgt ervoor dat jij heel lang in een orgastische staat “verblijft” en dat je, naar het einde van de massage toe, een ultiem uiterst intiem genot beleeft.

Méér informatie lees je in de beschrijving van de Tantra Lingam workshop in deze website.

Na de massage volgt een afscheidsgroet. Indien gewenst ook een gezamenlijke wassing.

De ervaring van een Tantrische massage kan emotioneel, sensueel, gelukzalig, erotisch en therapeutisch zijn.

We maken de workshop tantra massage bekend in onze nieuwsbrief.

We wachten nu even het verloop van de Covid variant af.

De workshop gaat door in ons centrum te Lichtaart.

Tantramassage.

Tantra komt van “tantram” uit het Sanskriet. Tan betekent “expansie” en tra betekent “bevrijding”. Tantra is gericht op geestelijke verruiming en bevrijding. In onze westerse wereld wordt tantra gelinkt met seksuele energie. Rond het jaar 1000 werden in Khajuraho, in de Indiase deelstaat Madhya Pradesh 80 tempels gebouwd met erotische afbeeldingen en beeldhouwwerken uit de Kamasutra. In de twaalfde eeuw werden deze tempels vergeten en totaal overwoekerd door de jungle. In 1840 werden ze herontdekt. Er zijn nu nog een 22 tal tempels in goede staat. De tempels staan op de Werelderfgoedlijst van de Unesco.

De tantra verwenning gebeurt op een futon op de grond en niet op een massagetafel. Het geeft jouw masseur partner de mogelijkheid om, van alle kanten, heel intieme aanrakingen uit te voeren.

Met gedempte verlichting, kaarsjes en speciale muziek wordt een aangename sfeer gecreëerd.
De ontvanger, jij dus en je masseur partner zijn beiden naakt.

Jouw masseur partner verwent eerst de rugkant met zachte lange effleurages, lange, aangename strijkingen. Hij past technieken toe uit de klassieke of Zweedse massage. Hij gebruikt zijn handen, armen, borst en zijn ganse lichaam om de massé te verwennen.

Opnieuw gebruik makend van de technieken uit de Zweedse massage verwent de masseur partner jouw borst en tepels, jouw buik, benen en voeten. Ook hier zijn verrassende, intieme houdingen en wederzijdse aanrakingen mogelijk.

Geniet van deze unieke tantra-ervaring die eindigt met “le moment suprême”: de lingammassage.

Lingam (uitgesproken als “lingaam”) of ook nog vajra is het Sanskriet woord voor penis.
De betekenis in het Sanskriet is anders dan de betekenis in Westerse talen.
Hier gebruiken wij woorden als penis, lul, piemel, pik, fluit, enz. , die meestal ontstaan zijn vanuit een beperkte visie.
In het Sanskriet wordt de penis ruwweg vertaald als “Lichtstaf”.
In het Tantra, de Heilige Seksualiteit, wordt de Lingam respectvol beschouwd en geëerd, een “Lichtstaf” die energie en plezier kanaliseert.

Een ejaculatie is niet zozeer het doel van de massage alhoewel het natuurlijk een plezierig en welgekomen bijeffect is.
De masseur partner ervaart het plezier van het kunnen geven en getuige zijn van de overgave van de massé aan zijn zachtere kant, zijn meer ontvankelijke kant.

Het doel van de massage is om de Lingam, de testikels, het perineum en de zogenaamde “heilige plaats” (het equivalent van de vrouwelijke g-spot) te masseren.

De meeste mannen hebben het nodig om te leren ontspannen en zich te kunnen overgeven aan de ander.

Het is wenselijk om voor deze massage alle aangeleerde normen en ons opgedrongen maatschappelijke regels over seksualiteit los te laten.

We stimuleren de krachtige seksuele energie in het lichaam op een open en zorgzame manier zonder misplaatste schaamte of vooroordelen.

Deze zaligheid, de volledige workshop tantra massage duurt 120 minuten in groep en kost 60 euro.

Na de cursus is gelegenheid om samen nog wat in te oefenen.

• Het Sanskriet behoort tot de Indische of Indo-Arische talen, die een onderdeel zijn van de Indo-Iraanse en Indo-Europese talen. Het heeft in sterke mate de talen in het noorden van India beïnvloed, zoals het Hindi, Urdu, Bengaals, Marathi, Kasjmiri, Punjabi, Nepalees en de zigeunertaal.

Afspraak maken

Je kunt je nu reeds inschrijven..
Klik hieronder op de knop “ik schrijf me in!” a.u.b.

Ik schrijf me in