Tantra Lingam massage

De Tantra Lingam massage.

Bij Tantra massage denken velen aan een erotische massage. Maar tantra is méér: het is een weg naar bewustwording, naar liefde en de kunst om lief te hebben.

Bij Tantra wordt het ganse lichaam als één grote sensuele zone gezien. Met zachte sensuele strijkingen wordt het volledige lichaam gemasseerd en ontdekt men nieuwe erogene zones.

Tantra is een eeuwen oude techniek om te ontspannen, los te laten en in contact te komen met je innerlijke rust, met je diepste mannelijke sensualiteit. Men wekt de mannelijke en vrouwelijke energie op en brengt die samen tot jouw levensenergie, jouw seksuele energie, ook kundalini genoemd.

De meeste mannen hebben het nodig om te leren ontspannen en zich te kunnen overgeven aan de ander. Het is wenselijk om voor deze massage alle aangeleerde normen en ons opgedrongen maatschappelijke regels over seksualiteit los te laten. Leer te genieten, beleef een nieuwe vorm van seksualteitsbeleving.

Oude Indiërs beschouwden de penis (de lingham) als een “heilig orgaan” dat ook geneeskrachtige eigenschappen had. Het masseren van de eikel zou hoofdpijn doen verdwijnen, het masseren van het onderste deel van de penis zou spijsverteringsproblemen oplossen.

Tantra gelooft in het lang behouden van een sterke erectie zonder meteen “klaar te komen”.

Tantra ziet een interne ejaculatie als de hoogste vorm van genot, zonder verlies van levenslust.

We starten onze massage met een paar tantra rituelen.

Alle deelnemers zijn naakt naakt.

We brengen de namasté groet.

We vragen de deelnemers om speciale aandacht voor een diepere ademhaling die we tijdens de ganse massage nodig hebben.

We gebruiken die ademhaling om te ontspannen, om contact te maken met onze geslachtsorganen.

We zijn hier niet zozeer bezig met een Wellness massage maar wel met technieken om orgastische gevoelens te krijgen, om tintelingen te voelen, sensaties te voelen over het ganse lichaam.

We masseren met lange effleurages, met krachtige strijkingen over het ganse lichaam.

Tijdens de massage gebruiken we handen, armen en elleboog om het ganse lichaam te masseren en te laten vibreren. In deze massage wordt de rugkant niet gemasseerd zodat alle aandacht kan toegespitst worden op de geslachtsdelen.

Meerdere genitale technieken komen aan bod. Tijdens de massage worden In totaal 15 verschillende massage technieken uitgevoerd op penis, ballen, perineum en onderbuik.

Je weet niet wat je voelt. Veel van die technieken heb je nog nooit in je leven ervaren. Het wordt een echte kennismaking met nieuwe orgastische gevoelens.

Naar het einde van de massage toe worden deze 15 technieken in een sneller tempo herhaald en krijg je een “The best off” van precies die technieken die jou heel speciaal hebben opgewonden.

Op het einde van de massage word je toegedekt met een handdoek om even tot rust te kunnen komen.

Met een namasté groet en een knuffel nemen we afscheid van jou.

Deze massage wordt uitgevoerd op een futon, duurt in totaal 120 minuten en kost 60 euro.

Na de workshop is er voldoende tijd om de aangeleerde technieken in te oefenen op jouw massagepartner of op de andere deelnemers.

Je kunt elkaar ook verwennen met een body to body massage.

Dan gaat jouw masseur je verwennen door met zijn ganse lichaam bovenop jou te gaan liggen. En dan doe jij dat bij hem.

Image

De Tantra Lingam massage wordt in groep gegeven. De duur is twee uur en de bijdrage is dan 60 euro.
De eerstvolgende GROEPSCURSUS is door het corona virus geannuleerd. Nieuwe data worden bekend gemaakt via de nieuwsbrief .

De tantra lingam massage gaat door in ons centrum te Lichtaart.

Inschrijven.

Je kunt meteen inschrijven voor deze workshop
.
Klik hieronder op de knop “Schrijf je nu in!” a.u.b.

Schrijf je nu in!