Workshop Prostaatmassage

Workshop Prostaatmassage

In deze workshop leer je de prostaat masseren. We demonstreren drie manieren om hiervan te genieten. We doen dit met deelnemers, die zich vooraf gespoeld hebben en die ook op elkaar oefenen.

Voor veel mannen is de anus een onbekend terrein.
Heteroseksuele mannen verwerpen het idee dat er iets in hun kont gestoken wordt. Zij gaan er van uit dat als een kerel plezier beleeft aan anale penetratie, hij een homo moet zijn.
Dit is een verkeerde opvatting want de voldoening die je ervaart van prostaatstimulatie is heel aangenaam. Je kunt het op jezelf toepassen of je vrouwelijke partner vragen om het voor jou te doen.
Die anus verbergt mooie schatten die wachten om ontdekt te worden om het leven van de man te verrijken en te vervolledigen.

Het mannelijk “G-punt”, het masseren van de prostaat leidt tot compleet nieuwe seksuele ervaringen en tot meervoudige orgasmes.
Het is van belang te weten dat je aarsopening een heel gevoelig orgaan is met enorm veel zenuwuiteinden. Dus het gebruik van een glijmiddel is van groot belang om het gevoelig weefsel niet te kwetsen. Je kunt ook een met glijmiddel ingesmeerde latex handschoen gebruiken.
Er zijn een drietal lichaamshoudingen die ideaal zijn voor een prostaatmassage.
We leren die aan met alle respect voor de ontvanger en de gever. Je begrijpt dat het om een zeer intieme gelegenheid gaat.

Je hoeft zelf niet deel te nemen aan de techniek als je dat niet wil maar je kunt wel toekijken hoe we dit uitvoeren op deelnemers die zich hiervoor aanmelden.
Als je weigerachtig staat tegenover een anale penetratie kan je de prostaat ook extern stimuleren. Dat doe je op het perineum, de plaats tussen anus en balzak. Deze manier is wel minder seksueel opwindend.
Wij organiseren deze vorm van massage een paar keer per jaar.
Gezien het zeer intieme aspect van deze massage hebben wij een voorkeur voor deelnemers die reeds aan onze cursussen deelnamen. Cursisten die wij kennen en die onze manier van werken ook kennen.
We hebben ook al demonstraties gegeven van prostaatmassage tijdens onze naakte zwemsessies. We hebben toen ook manieren uitgelegd hoe jij je kunt spoelen.
Ook bij de volgende naakte zwemsessies gaan we deze demonstraties opnieuw geven.
In onze nieuwsbrief worden telkens de nieuwe data vermeld. Je kunt deze nieuwsbrief gratis toegestuurd krijgen via de contactknop van deze website.

Inschrijven

Wil jij deelnemen aan een workshop prostaatmassage of wil je weten hoe jij je aars veilig kunt spoelen reageer dan via de onderstaande knop. Die brengt je naar onze contactpagina. Vul daar de gevraagde gegevens in a.u.b.

Ga naar onze contactpagina