Workshop Anale Seks

De workshop anale seks hebben we al een paar keer gegeven tijdens een naakte zwem- en sauna avond.

Nieuwe data worden bekendgemaakt via de nieuwsbrief die je gratis kunt aanvragen via de contactknop van deze website.

Als je reeds bij ons geregistreerd bent moet je niet meer via de contactknop contact opnemen. Het belangrijkste is dat jij de combinatie van je voornaam, de naam van de stad waar je woont, je volledige geboortedatum én de door ons aan jou toegekende massage adrescode vermeldt

Diegenen die al cursussen “naakt leren masseren” gevolgd hebben worden automatisch eerst verwittigd zodat ze zich eerst kunnen aanmelden.

Voor deze workshop is een intieme hygiëne noodzakelijk. Dat betekent dat diegenen die “ontvangen” moeten gespoeld zijn. Om het heel duidelijk te stellen: de laatste 20 cm van de endeldarm moeten proper zijn. Wij willen geen geurtjes en kleurtjes tijdens de workshop.

Voor diegenen die willen deelnemen en alleen maar toekijken is een spoeling niet noodzakelijk.

Wij leren je verschillende houdingen aan om aan anale seks te doen. De gewone, algemeen bekende houdingen maar ook houdingen die eer zekere fitheid vragen om uit te voeren.

Wij hebben een voorkeur voor de ex-cursisten omdat wij hen kennen. Van hun kant weten zij hoe wij werken, hoe wij staan op hygiëne, hoe wij hameren op veiligheid, enz. Een goede raad dus: zorg dat je een cursus masseren hebt gevolgd!

Inschrijven

Van zodra deze workshop wordt aangekondigd in de nieuwsbrief kan je inschrijven via de onderstaande knop. Die brengt je naar onze contactpagina. Vul daar de gevraagde gegevens in a.u.b.

Ga naar onze contactpagina