De Vlaamse Masturbatie Club

Nu 9 jaar geleden zijn we gestart met een beperkte groep van kerels die ervan houden om zichzelf te verwennen in groepsverband. Dit was een maandelijkse gebeurtenis.

Dit ging door in een privé huiskamer en spoedig werd de ruimte te klein zodat we meer avonden per maand moesten organiseren om iedereen de kans te geven om zich uit te leven.

We verhuisden onze activiteiten dan naar natuurdomein Hoge Rielen en ook naar onze naakte zwem- en sauna avonden. 

 

In het wellnesscenter beschikken we over meer ruimte, meteen ook over een sauna en een open douche.

Het nadeel is dat we op die avonden er ook de huurprijs van het wellnesscomplex moeten bij rekenen.

Daarom gebruiken we afwisselend ons centrum in Hoge Rielen in Lichtaart en ons wellnesscenter om samen te komen.
Het voordeel van ons centrum in Lichtaart is dat we daar ook over slaapplaatsen beschikken. Dus voor diegenen die van ver komen is dat een voordeel.

Wat moet je verstaan onder gezamenlijk masturberen of een jack-off-club?

 

Een groep van uitsluitend gelijkgestemde kerels komt samen in een warme, intieme, erotische en vriendelijke omgeving om te genieten van het seksuele spel gericht op masturbatie met andere mannen. Dat kan zijn in een één-op-één setting ofwel in groep met elkaar

Het gaat dus om handwerk, of seksen op een veilige basis.

We spelen dus veilig, we discrimineren niet op basis van ras, nationaliteit, afkomst of leeftijd, moedigen eerlijkheid en respect aan en vieren samen de energie van mannelijke seksualiteit

De groep is divers, inclusief mannen van verschillende leeftijden, kleuren en lichaamstypes, die zich identificeren als homo, bi of hetero.

Sommigen komen enkel en alleen omdat ze weten dat ze hier geen Soa’s kunnen opdoen.

De samenkomsten zijn alcohol- drugs en rookvrij.

De deelnemers respecteren elkaars privacy en anonimiteit.  Dus wat er gebeurt in de VMC blijft binnenshuis.

Iedereen die minimum 18 jaar is kan deelnemen, al of niet in een relatie. Je kunt alleen komen of vergezeld van een vriend of partner.

Voor diegenen die nieuw zijn, interesse hebben, maar nog niet durven, raden we aan om eerst onze workshop “beter masturberen” te volgen. Informatie hierover vind je in onze website onder “workshops”.

We hebben ook een FAQ lijst opgemaakt, een lijst met de meest gestelde vragen. Allicht vind jij hier een antwoord op jouw mogelijke vraag.  Je vindt die FAQ-lijst in een pdf-document, klik hier.

Jack-off bijeenkomsten zijn de veiligste vorm van groepsseks, als iedereen de gedragsregels volgt. 

We hebben niets tegen andere vormen van seksuele expressie maar wij vinden deze manier een bevredigende seksuele expressie op zichzelf.

Er is niets om je over te schamen, er is niets komisch aan. 

Het is een vriendelijke en gelukkige manier om met elkaar om te gaan. 

Doe mee met ons en oordeel zelf!

Onze missie is het bevorderen van groepsmasturbatie onder volwassen mannen, ons individuele seksuele bewustzijn vergroten, onze seksuele impulsen vieren of een uitklapklep bieden in een cultuur van wederzijds respect.

Dus als je gepassioneerd bent over samen afrukken, elkaar bekijken, elkaar betasten met gelijkgestemden opgewonden andere kerels dan is de VMC iets voor jou!


Onze eerstvolgende masturbatie bijeenkomst gaat door op MAANDAG 27 JUNI om 20.00 uur in ons wellnesscenter op Antwerpen Linker Oever.

Dus als je inschrijft voor de naakte zwem – en sauna avond kan je gratis deelnemen aan de groepsmasturbatie.

Ons centrum is bereikbaar met openbaar vervoer vanaf Berchem-Antwerpen Station en dan ondergronds tram 15 richting Regatta nemen.
Er is mogelijkheid tot overnachten in bijvoorbeeld de Ibishotels in Antwerpen

De prijs is 40 euro per sessie.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven via de onderstaande knop. Die brengt je naar onze contactpagina. Vul daar de gevraagde gegevens in a.u.b.

Ga naar onze contactpagina!