De Vlaamse Masturbatie Club

Bijna 7 jaar geleden zijn we gestart met een beperkte groep van kerels die ervan houden om zichzelf te verwennen in groepsverband. Dit was een maandelijkse gebeurtenis.

Dit ging door in een privé huiskamer en spoedig werd de plaats te klein zodat we meer avonden per maand moesten organiseren om iedereen de kans te geven om zich uit te leven.

We verhuisden onze activiteiten dan naar onze naakte zwem- en sauna avonden. 

 

In het wellnesscomplex beschikten we over meer ruimte, meteen ook over een sauna en een open douche.

Het nadeel is dat we op die avonden er ook de huurprijs van het wellnesscomplex moeten bij rekenen.

Daarom gebruiken we nu ook onze ruimte in Hoge Rielen in Lichtaart om samen te komen.

Verschil tussen locatie Aartselaar en Lichtaart. Je vindt dit terug in een PDF-document, klik hier.

Wat moet je verstaan onder gezamenlijk masturberen of een jack-off-club?

 

Een groep van uitsluitend gelijkgestemde kerels komt samen in een warme, intieme, erotische en vriendelijke omgeving om te genieten van het seksuele spel gericht op masturbatie met andere mannen. Dat kan zijn in een één-op-één setting ofwel in groep met elkaar

Het gaat dus om handwerk, geen orale of anale seks.

We hebben hierover GEDRAGSREGELS opgesteld die je kunt lezen in een pdf-document, klik hier.

 

We spelen dus veilig, we discrimineren niet op basis van ras, nationaliteit, afkomst of leeftijd, moedigen eerlijkheid en respect aan en vieren samen de energie van mannelijke seksualiteit

De groep is divers, inclusief mannen van verschillende leeftijden, kleuren en lichaamstypes, die zich identificeren als homo, bi of hetero.

Sommigen komen enkel en alleen omdat ze weten dat ze hier geen Soa’s kunnen opdoen.

De samenkomsten zijn alcohol- drugs en rookvrij.

De deelnemers respecteren elkaars privacy en anonimiteit.  Dus wat er gebeurt in de VMC blijft binnenshuis.

Iedereen die minimum 18 jaar is kan deelnemen, al of niet in een relatie. Je kunt alleen komen of vergezeld van een vriend of partner.

Voor diegenen die nieuw zijn, interesse hebben, maar nog niet durven, raden we aan om eerst onze workshop “beter masturberen” te volgen. Informatie hierover vind je in onze website onder “workshops”.

We hebben ook een FAQ lijst opgemaakt, een lijst met de meest gestelde vragen. Allicht vind jij hier een antwoord op jouw mogelijke vraag.  Je vindt die FAQ-lijst in een pdf-document, klik hier.

Jack-off bijeenkomsten zijn de veiligste vorm van groepsseks, als iedereen de gedragsregels volgt.  We hebben niets tegen andere vormen van seksuele expressie maar wij vinden deze manier een bevredigende seksuele expressie op zichzelf. Er is niets om je over te schamen, er is niets komisch aan.  Het is een vriendelijke en gelukkige manier om met elkaar om te gaan.  Doe mee met ons en oordeel zelf!

Onze missie is het bevorderen van groepsmasturbatie onder volwassen mannen, ons individuele seksuele bewustzijn vergroten, onze seksuele impulsen vieren of een uitklapklep bieden in een cultuur van wederzijds respect.

Maar nog eens: als je dringend toe bent aan pijp-of neukseks dan is de VMC niets voor jou!

Maar als je gepassioneerd bent over samen afrukken, elkaar bekijken, elkaar betasten met gelijkgestemden opgewonden andere kerels dan is de VMC iets voor jou!

Je kunt aan de masurbatieclub deelnemen op ZATERDAG 5 SEPTEMBER om 16.00 uur.
De prijs is 15 euro maar als je die dag ook aan de twee voorafgaande workshops deelnam dan betaal je slechts 10 euro.