Tantra massage

De privé tantramassage is een unieke, intieme belevenis. Het is een uitnodiging om je diep te ontspannen, je over te geven aan liefdevolle aanrakingen, om verkrampingen en oude levenspatronen los te laten en jouw levensenergie weer helemaal te laten stromen.

Tantra ziet het lichaam als een tempel van de ziel en seksualiteit als een geestelijk gebeuren.

Jouw masseur is jouw gelegenheidspartner.

De privémassage start met een kennismakingsritueel, gevolgd door de eigenlijke tantra verwenning zelf.

Door te werken op de futon, op de grond dus, zijn verrassende heel intieme houdingen en wederzijdse aanrakingen mogelijk.

Warme massage olie wordt gebruikt om jou met een body to body massage te verwennen.

Dan volgt de buikkant en hier begint de masseur eerst met je hoofd te verwennen. Intieme, zachte strijkingen op voorhoofd, neus, wangen, knijpingen in kin en oor volgen elkaar op. Aanrakingen aan het hoofd zijn heel bijzonder, intiem en zeer aangenaam.

Bij de Lingammassage wordt een ruimte en sfeer gecreëerd waardoor jij, als de ontvanger van de massage, je totaal kunt ontspannen en hierdoor het ultieme plezier van de Lingam kunt ervaren.

Leer te genieten, beleef een nieuwe vorm van seksualteitsbeleving.

De masseur zorgt ervoor dat jij heel lang in een orgastische staat “verblijft” en dat je, naar het einde van de massage toe, een ultiem uiterst intiem genot beleeft.

Méér informatie lees je in de beschrijving van de Tantra Lingam massage in deze website.

Na de massage volgt een afscheidsgroet. Indien gewenst ook een gezamenlijke wassing.

De ervaring van een Tantrische massage kan emotioneel, sensueel, gelukzalig, erotisch en therapeutisch zijn.


De tantra massage wordt ook als workshop in groepsverband gegeven. De duur is twee uur. De bijdrage is 90 euro. We doen dat in ons centrum in Lichtaart. De data worden doorgegeven via de maandelijkse nieuwsbrief. Iedereen kan deelnemen.

Tantramassage.

Tantra komt van “tantram” uit het Sanskriet. Tan betekent “expansie” en tra betekent “bevrijding”. Tantra is gericht op geestelijke verruiming en bevrijding. In onze westerse wereld wordt tantra gelinkt met seksuele energie. Rond het jaar 1000 werden in Khajuraho, in de Indiase deelstaat Madhya Pradesh 80 tempels gebouwd met erotische afbeeldingen en beeldhouwwerken uit de Kamasutra. In de twaalfde eeuw werden deze tempels vergeten en totaal overwoekerd door de jungle. In 1840 werden ze herontdekt. Er zijn nu nog een 22 tal tempels in goede staat. De tempels staan op de Werelderfgoedlijst van de Unesco.

De tantra verwenning gebeurt op een futon op de grond en niet op een massagetafel. Het geeft de masseur de mogelijkheid om, van alle kanten, heel intieme aanrakingen uit te voeren.

Met gedempte verlichting, kaarsjes en speciale muziek wordt een aangename sfeer gecreëerd.
De ontvanger, jij dus en de masseur zijn beiden naakt.

De masseur verwent eerst de rugkant met zachte lange effleurages, lange, aangename strijkingen. Hij past technieken toe uit de klassieke of Zweedse massage. Hij gebruikt zijn handen, armen, borst en zijn ganse lichaam om de massé te verwennen.

Opnieuw gebruik makend van de technieken uit de Zweedse massage verwent de masseur jouw borst en tepels, jouw buik, benen en voeten. Ook hier zijn verrassende, intieme houdingen en wederzijdse aanrakingen mogelijk.

Geniet van deze unieke tantra-ervaring die eindigt met “le moment suprême”: de lingammassage.

Lingam (uitgesproken als “lingaam”) of ook nog vajra is het Sanskriet woord voor penis.
De betekenis in het Sanskriet is anders dan de betekenis in Westerse talen.
Hier gebruiken wij woorden als penis, lul, piemel, pik, fluit, enz. , die meestal ontstaan zijn vanuit een beperkte visie.
In het Sanskriet wordt de penis ruwweg vertaald als “Lichtstaf”.
In het Tantra, de Heilige Seksualiteit, wordt de Lingam respectvol beschouwd en geëerd, een “Lichtstaf” die energie en plezier kanaliseert.

Een ejaculatie is niet zozeer het doel van de massage alhoewel het natuurlijk een plezierig en welgekomen bijeffect is.
De masseur ervaart het plezier van het kunnen geven en getuige zijn van de overgave van de massé aan zijn zachtere kant, zijn meer ontvankelijke kant.

Het doel van de massage is om de Lingam, de testikels, het perineum en de zogenaamde “heilige plaats” (het equivalent van de vrouwelijke g-spot) te masseren.

De meeste mannen hebben het nodig om te leren ontspannen en zich te kunnen overgeven aan de ander.

Het is wenselijk om voor deze massage alle aangeleerde normen en ons opgedrongen maatschappelijke regels over seksualiteit los te laten.

We stimuleren de krachtige seksuele energie in het lichaam op een open en zorgzame manier zonder misplaatste schaamte of vooroordelen.

Deze zaligheid, de volledige tantra massage duurt 120 minuten en kost 210 euro.

Je kunt de tantramassage ook combineren met een voorafgaande douche. De masseur wast jou van kop tot teen en dan betaal je 240 €

Wil jij je nog méér genieten dan kan jij de masseur vragen om je een body to body massage te geven.

Hij masseert jou dus met zijn volledige lichaam.

Wens je alleen je rugkant dan betaal je 270 euro.

Wil je én rug-en buikkant dan betaal je 320 euro.

• Het Sanskriet behoort tot de Indische of Indo-Arische talen, die een onderdeel zijn van de Indo-Iraanse en Indo-Europese talen. Het heeft in sterke mate de talen in het noorden van India beïnvloed, zoals het Hindi, Urdu, Bengaals, Marathi, Kasjmiri, Punjabi, Nepalees en de zigeunertaal.

Afspraak maken

Je kunt meteen een afspraak maken via onze online agenda.
Je ziet de dagen en de uren waarop de masseur van jouw keuze vrij is.
Klik hieronder op de knop “boek je afspraak nu!” a.u.b.

Boek je afspraak nu!