Ben

Image

Mijn naam is Ben.
Ik ben de senior masseur. Door mijn leeftijd ken ik de problemen die lotgenoten ondervinden.
Ik geef massagecursussen en privémassages. Ik ben naturist, ik doe aan fitness. Ik hou van zwemmen, reizen en lezen. Ikzelf heb tientallen massagecursussen gevolgd in binnen-en buitenland. En ik tracht de opgedane kennis nu door te geven aan anderen. Ik word zelf ook graag gemasseerd maar ik heb er veel voldoening van om anderen te masseren.

Ik geef mijn massages met veel respect, liefde en aandacht voor de kleinste details. Ik laat je genieten van elke plekje van je lichaam.
Ik masseer iedereen van jong tot minder jong met veel gevoel en zonder enig taboe.

Een paar rimpeltjes hier en daar, een bourgondisch buikje zijn voor mij geen probleem.
Ik ben ook niet volmaakt! Ik ben zelf volslank.

Doorgaans krijg ik mensen op bezoek die enorm gestresseerd zijn door hun werk of wat er thuis of in hun omgeving gebeurt. Of ook niet gebeurt.
Ik ben “gespecialiseerd” in het behandelen van stress en kan ook helpen bij een burn-out.

Ik help je met rug- en nekpijnen en geef je oefeningen mee die je thuis kunt doen.

Ik help je ook met slaapproblemen.

Ik krijg zeer emotionele e-mails met lange levensverhalen, schreeuwen om hulp, vragen om bevestiging, hulp bij onzekerheid.

Soms voel ik me als een biechtvader of een sociaal assistent.

Een gesprek en een deugddoende massage doen soms wonderen. Soms komt het tot emotionele momenten. Maar dan kan ik ook troosten.

Ik sta bekend voor mijn intieme scheerbeurten zonder “bloedvergieten” of irritatie achteraf.

Ik geef ook de alhier minder bekende droge borstelmassages en vibratie massages.

Ik geef ook de workshops penisverlenging, vermijden van vroegtijdige ejaculatie, prostaatmassage, orale en anale seks op privébasis.
Dus ook diegenen die zich liever niet “blootgeven” in een grote groep kunnen een afspraak maken om aan deze workshops deel te nemen. Dit kan op louter individuele basis, dus jij alleen, ofwel met een tweede persoon.

Koppels die graag de basiscursus “naakt leren masseren”, op privébasis willen volgen, kunnen ook bij mij terecht. Jij en je partner of vriend en mezelf als instructeur. Geen andere deelnemers.

Image

Referenties

Vorige week heb ik kunnen genieten van een heerlijke massage gegeven door senior masseur Ben.
Hij weet de juiste pijnpunten, fysiek en emotioneel, te raken op een zeer professionele en betrokken manier. Ik geniet nu nog na!
Dank je wel, Ben!

D. uit S.
Ik laat me regelmatig masseren. Maar gisteren heb ik voor de eerste maal van een klassieke ontspanningsmassage genoten van masseur Ben. Hij heeft gouden handen, zijn massage was heel bijzonder. Je voelt zijn professionaliteit en zijn toewijding. Masseur Ben is de “max”!
P. uit M.
Ik ben een man en was heel nieuwsgierig hoe het zou zijn om door een andere masseur verwend te worden. Ik kon kiezen tussen drie masseurs en ik koos voor senior masseur Ben. Ik heb me dat niet beklaagd. Zijn aanrakingen waren subtiel en aangenaam. Hij voelde ook meteen aan op welke plaatsen ik veel deugd had van zijn handen. Mijn bloedsomloop kwam lekker op gang en ik voelde mij jaren jonger! En die man man aanraking voelde vertrouwd en zonder taboe gaan. De opwinding die kwam door de subtiele fijne aanrakingen mocht gewoon komen en gaan! Het was heerlijk om te genieten van Ben’ handen! Mijn eerste ervaring met een man viel enorm mee! Ik kan masseur Ben aan iedereen aanraden.

L. uit A.
Masseur Ben weet waar het nodig is: stevige druk waar het nodig is en zacht op de plekken waar je tintelingen krijgt Masseur Ben voelt aan wat je wil. Hij is een echte professional!

M. uit B
Ik moet opletten wat ik schrijf! Masseur Ben is ook de instructeur van de andere masseurs en geeft al jaren de cursus “naakt leren masseren”!
ik vind zijn massage gewoon “af”.
Hij gebruikt ook andere massagetechnieken zoals de droge borstelmassage en de vibraties met een elektrisch massagetoestel.
Hij is de oudste (sorry Ben!) maar heeft ook de meeste ervaring.
ik kan je zijn massage slechts aanbevelen.

T. uit O.
Ben was voor mij niet vreemd of nieuw omdat ik hem kende als docent van de naakte massagecursussen.
Ik werd vriendelijk ontvangen in een met kaarsjes verlichte ruimte waar ik mij kon ontkleden.
Ben liet me de kans om nog even te gaan plassen en dan werd ik naar de massageruimte geleid.
Idem kaarsjesverlichting en aangepaste dromerige muziek brachten me in stemming.
Hij heeft me eerst voorzichtig aangeraakt, gestreeld, hij noemt dat ‘palperen”
Dan kreeg ik een massage met een droge borstel. Mijn huid werd “geschuurd” door de borstelharen en het gaf me een tintelend gevoel.
Nadien mocht ik mee naar de stoomdouche. Terwijl we een aangenaam gesprek voerden werden mijn poriën gereinigd door het stomen.
Het stomen zelf valt wel enorm mee: het is niet zo heet als in een droge sauna, het is een warme vochtige lucht die je omgeeft.
Dan werd ik door Ben volledig gescrubd met een hard washandje om mijn dode huidcellen sneller te verwijderen. Nadien mocht ik onder de regendouche staan om alles af te spoelen.
Het was nog niet gedaan: dan heeft Ben me van kop tot teen gewassen met een schuimende Turkse zeep die naar kokos rook. Heel lekker! Mijn huid had een verjongingskuur ondergaan.
Oh ja: Ben heeft ook mijn haar gewassen!
Ik mocht me opnieuw naspoelen onder de regendouche en nadien droogde Ben mij af en mocht ik hem afdrogen.
Dan werd er een kleine pauze ingelast. Ik kreeg een fruitsapje aangeboden om mijn mineralen aan te vullen en vooral mijn dorst te lessen. Maar Ben zei dat de pauze vooral bedoeld was om volledig droog te zijn vooraleer over te gaan op de olie massage.

Nadien kreeg ik een rug-en schouder massage met een elektrisch massage apparaat. Ben noemt dat “het geven van vibraties”. Mijn wervelkolom en mijn schouders werden aangenaam “gevibreerd”. Oh ja: op de voetzolen is dat ook een weldaad!
Nadien heeft Ben met heel veel overgave en verschillende technieken mijn rugkant gemasseerd.
Mijn schouders, mijn rug, mijn billen (heel lekker!) , mijn benen en ook mijn voeten werden deskundig gemasseerd en bewerkt. De massage leek uren te duren maar ik genoot enorm.
Dan mocht ik me omdraaien en Ben begon met mijn hoofd en mijn gezicht te masseren. Dit was zeer aangenaam.
Dan kreeg mijn borst een beurt, hij masseerde ook mijn tepels wat ik heel aangenaam vond.
Mijn buik werd heel voorzichtig “gepalpeerd” en dan kwamen mijn voeten en benen aan de beurt.
Ik vond de massage van mijn knieën zeer speciaal, ongewoon maar heel heel rustgevend.
Nadien heeft Ben zich over “mijn beste vriend” ontfermd. Met veel geduld (op mijn leeftijd “lukt” niet alles zoals je wel zou willen, als je begrijpt wat ik bedoel) heeft mij zeer aangenaam gestreeld, gemasseerd en verwend. Hij gebruikte verschillende oosterse technieken waarvan ik het bestaan niet kende. Ik lag te kronkelen en te kreunen van genot. Maar het resultaat was fantastisch! Het was heel lang geleden dat ik nog een dergelijk orgasme had meegemaakt. Een echte explosie van genot: letterlijk en figuurlijk!
Ben, ik kom volgende maand zeker terug!
Dank!

J. uit S.
Dag Ben, dank voor de vriendelijke ontvangst afgelopen dinsdag. Ik was heel benieuwd wat me te wachten stond en het is me zeer goed bevallen. Jij past niet alleen de principes uit je massagecursussen toe maar voegt ook andere -nog niet door ons gekende – technieken toe in je privémassage. Indien je me uitlegt hoe ik een commentaar kan toevoegen op de site zal ik dat met plezier doen. Kan je me ook aangeven wanneer er nog tijd is voor een hamam massage van 2 uur? Liefst ’s avonds in de week of het weekend. Deze week kan ik niet meer in de week, enkel nog in het weekend.

F. uit S.
Dag Ben,
ik ben thuis als een blok in slaap gevallen. M’n huid is zéér zacht. Leuk geval. Scrub en wassing heb je, naar mijn gevoel, met de juiste druk gegeven. Misschien wel een idee om tijdens hamam de afkoeling iets sterker te introduceren met kouder water. Oliemassage voelde heel professioneel aan. Je weet waar je mee bezig bent. Bedankt voor je emotionele assistentie bij mijn “zoektocht”. Jouw “senior-ervaring” was heel vernieuwend voor mij. De grenzen (en wat er zich aan de “overkant” bevindt worden alsmaar duidelijker. De massage heeft een zeer sterke indruk gemaakt. Ik heb nog wat tijd nodig om alles goed te plaatsen. Nogmaals bedankt!

R. uit H.
ik heb ten zeerste genoten van de massage van Ben. Hij is rustig, stil, zegt niet veel maar laat je compleet genieten. Hij heeft begrip voor de kwaaltjes van een ouder wordend lichaam. Hij heeft geen bezwaar om een buikje of een rimpeltje te masseren!
Dank je wel, Ben!

T. uit A.

Afspraak maken

Je kunt meteen een afspraak maken met Ben via onze online agenda.
Je ziet de dagen en de uren waarop Ben vrij is.
Klik hieronder op de knop “boek je afspraak nu!” a.u.b.

Boek je afspraak nu!