4 handen massage

Als je een keer echt iets bijzonders wil beleven, dan kun je ook een vierhandenmassage boeken. Het voordeel van vier handen is dat je je veel makkelijker kunt overgeven, omdat je niet meer kunt volgen wat alle individuele handen doen. Het zorgt dus voor een nog dieper contact met jezelf en een diepere ontspanning in gewoon volledig mogen zijn. Deze massage wordt gegeven met warme olie op de huid. Tijdens een vierhandsmassage wordt het hele lichaam gemasseerd.

Twee masseurs verwennen je dan met een sensueel erotische massage. Je moet dit vooraf wel duidelijk maken omdat er niet steeds twee masseurs op hetzelfde ogenblik aanwezig zijn.
De vierhanden massage gaat door in onze massagestudio in Berchem.

De unieke gewaarwording van vier ervaren handen in harmonie over je lichaam te voelen bewegen zorgt voor een ongelooflijk weldoende ontspanning. Je hoeft enkel maar te genieten.
Eerst worden rug, nek, armen, benen en voeten gemasseerd en daarna is de voorzijde aan de beurt. De masseurs wisselen ondertussen ook van plaats, waardoor ze beiden alle delen van het lichaam kunnen bereiken en verwennen.

Een vierhanden massage brengt een bijzonder diepe ontspanning teweeg voor zowel lichaam als geest. Je voelt je totaal herboren. De extra aandacht door vier handen is een sensationele ervaring. Het is het ultieme genieten. Een cadeau voor lichaam en geest.
Wat denk je? Als één masseur je met zijn twee handen je stress en spanningen doet verdwijnen, stel je dan voor wat twee masseurs en vier handen met jou kunnen doen!

De combinatie van vier handen werkt dieper door en is daarom uitstekend geschikt voor mensen met algemene stressklachten of wanneer het je allemaal eventjes een beetje teveel wordt.
Maar je moet niet wachten op die stressmomenten. Je kunt een vierhanden massage ook gewoon zien als een luxe tussendoortje! We garanderen je totale ontspanning en gelukzaligheid!
De prijs voor een uur vierhanden sensueel erotische massage bedraagt 160 euro.

Senior masseur Ben en een andere masseur geven samen een vierhanden massage.

Je moet dit wel aangeven bij je reservatie van de massage.

Je kunt de vierhanden sensuele massage voorlopig alleen voor één uur reserveren.

Afspraak maken

Je kunt meteen een afspraak maken via onze online agenda.
Je ziet de dagen en de uren waarop de masseur van jouw keuze vrij is.
Klik hieronder op de knop “boek je afspraak nu!” a.u.b.

Boek je afspraak nu!